таг: гастрономијата

Успешна фармацевтка, махерка во кујната: Ви носиме 3 рецепти од Елизабета...

0
Гастрономијата за Елизабета Пешовска претставува уметност, почнувајќи од самата подготовка на храната па сè до нејзиното вкусување. – Активно се...

Вкусови што се памтат: Француска кујна – Тарт фламбе

0
Франција е земја на виното и гастрономијата. Едно без друго не можат. Земја на сирењето – познато е дека во Франција има...