таг: вообичаен

ЧУДО СЕ СЛУЧИ НА ПОРОДИЛНО ОДДЕЛЕНИЕ: Бебе ПРООДУВА само неколку минути...

0
Не е вообичаен пример кога бебе или новороденче може да се види како ги прави првите чекори неколку минути по раѓањето. Затоа ова...