таг: воздржаност

Советник на ИРГЦ: Иран нема да покаже воздржаност доколку „непријателската агресија“...

0
Иран нема да покаже воздржаност кога ќе се преминат неговите црвени линии, изјави денеска главниот советник на командантот на силите Кудс на Иранската...