таг: возбуда

Корисниците сè повеќе го игнорираат „Тредс“ на Цукерберг

0
По првичната возбуда во првите недели од новата социјална мрежа, Threads веќе не привлекува толку големо внимание. Марк Цукерберг и Мета го...