таг: ВМРОБНД

Бугарија/ ВМРО-БНД им нуди на Слави Трифонов и поранешниот в.д. премиер...

0
ВМРО-БНД за претстојните предвремени парламентарни избори ќе предложи спојување со партијата „Има таков народ“ на...

Софискиот Врховен суд- Каракачанов ги дискриминира Ромите во Бугарија

0
Поранешниот бугарски министер за одбрана и лидер на ВМРО-БНД Красимир Каракачанов имал дискриминациски однос кон Ромите во...