таг: ВИШЕГРАД

Агресивните амбиции на Путин ескалираат: Што мора да направи Европа?

0
МАРИЈА АДВЕЕВА / ВИШЕГРАД ИНСАЈТ Се чини дека европските лидери конечно почнаа да сфаќаат дека судбината на Украина сега е...