таг: Витаминот

Дали ви недостасува витамин Д? Откријте кои се симптомите

0
Витаминот Д го произведуваат клетките на кожата кога се изложени на сончева светлина, што го прави уникатен меѓу другите витамини кои обично...

Неколку причини зошто да го вклучите витаминот Ц во рутината за...

0
Витаминот Ц е многу популарна состојка за нега на кожата во последно време, пред сѐ затоа што дава брзи, видливи резултати, но и...