таг: Вили

ЕУ веќе размислувала: Оние што не се вакцинираат сами да си...

0
Хрватскиот министер за здравство, Вили Берош, во изјава за хрватскиот портал „N1“, рече дека ЕУ веќе размислувала...

Во Хрватска откриена мутација на коронавирусот- не се знае од кој...

0
Хрватскиот министер за здравство Вили Берош денеска информира дека една од можните мутации, која има својства не само на онаа откриена во Бразил,...