таг: вика

Oва е кинеската верзија на „Ролс Ројс“, чини 800.000 евра

0
Кинескиот „Rolls-Royce“ се вика „Hongqi L5“,и чини речиси исто колку и неговиот британски имењак. Првиот модел беше претставен во 2014 година, но...

Езеро среде море: Хрватско чудо на природата, каде водата достигнува над...

0
Езерото се вика Мир и прави чуда со околниот пејзаж. Паркот на природата Телашчица е залив во југоисточниот дел на Дуги Оток....

Виц на денот: Предвидување

0
Трпе и вика на Трпана:– Што ќе направиш ако ти кажам дека ќе умреш утре?А Трпана му враќа:– Ќе умрам денес, зошто мразам...

Виц на денот: Тепање

0
Оди зајакот кај мечката и и вика:– Мецо, дај да тепаме некого бе, имам нешто вишок енергија. Ај на волкот ќе му идеме?!–...

Виц на денот: Глупава

0
Трпана му вика на Трпе:– Знаеш Трпе кога се земав со тебе бев многу глупава.– Знам Трпано, ама јас бев многу вљубен...

Виц на денот: Бебе

0
Трпана му вика на Трпе:– Љубов, дај ми го бебето да го нахранам.– Ќе мора да почекаш додека не заплаче.– Зошто?!– Па...

Виц на денот: Славење

0
Седат две плавуши и едната и вика на другата:– Еј види го пијаниот будала!– А кој е тој?– Абе еден пред десет...