таг: верниците

Муслиманите го слават Рамазан Бајрам

0
реклама Верниците од исламска веросиповед во земјава, како и во целиот свет, денеска го слават...

Денеска се прославува светецот кој има моќ да исцелува болни- помолете...

0
Верниците на Македонската православна црква денеска го празнуваат Преподобен Теодосиј Велики. Прв востановител и устроител на монашкото општежитие. Роден е во областа...

Што треба да направите со старата света вода од Водици?

0
За време на Водици верниците од црква земаат осветена вода, но дали знаете што треба да направите со старата света вода? Според...

Колку долго се чува светата вода: Еве што треба да направите...

0
За време на Водици верниците од црква земаат осветена вода, но дали знаете што треба да направите со старата света вода? Според...

Колку долго се чува светата вода: Еве што треба да направите...

0
За време на Водици верниците од црква земаат осветена вода, но дали знаете што треба да направите со старата света вода? Според...