таг: Варбург

Германски нобеловец тврди: Рак настанува поради ваквата храна

0
Германскиот научник Ото Хајнрих Варбург ја доби Нобеловата награда за откривање на основната причина за ракот. Д-р Варбург открил дека ракот е...