таг: вакцината

СЗО: Дедо мраз ја прими вакцината против коронавирус, подготвен е да...

0
Дедо мраз ја прими вакцината против коронавирусот и ќе биде во можност да ги дели поклоните за децата на ноќта меѓу 24...