таг: Вака

ВИДЕО: Робот хит на ОИ во Токио, не знае да...

0
Ако вака продолжи да се развива технологијата, многу е веројатно за некоја година да видиме и натпревар во кошарка помеѓу роботи. Јапонците не...

НАСКОРО: Документарен филм „ПОБЕДНИЦИ“ за селекторот Игор Ангеловски-Мрме и ѕвездената генерација

0
Редакцијата на „Види Вака“ на социјалните мрежи објави видео со кое го најави документарниот филм „Победници“, кој ќе биде посветен на селекторот на...

На фарма кај Јасмин, Ласа и Уран: Секој плод што природата...

0
Вака изгледа кога сонот ќе стане живот, а градот ќе се замени со природа. Јасмин, Ласа и Уран водени од пораката „ако...