таг: Бошнакова

Не сте навратиле во „Храна и рецепти“? Е, многу сте пропуштиле!

0
Што ги поврзува Кристина Бошнакова, Каролина Аврамовска, Нина Дуковска, Снежана Василевска и Андреј Стојановиќ? Страста кон готвењето. Овие четири дами меѓу кои...