таг: ботаничарот

(ВИДЕО) „Семиња зомби“ – Иако оставени без вода повеќе од 140...

0
Уште во 1879 година, ботаничарот Вилијам Бил од Државниот универзитет во Мичиген (MSU) закопал 20 шишиња за да започне експеримент за долговечност на...