таг: Борка

На само 38 години вечерва загина позната новинарка: „Планините ме повикуваат,...

0
Новинарката Борка Будиќ (38 г.) која работеше во повеќе медиуми во Република Српска, а читателите ја паметат како талентирана и привлечна блогерка го...