таг: Боланд

Британски астролог тврди: На 21 декември почнува новата ера која ќе...

0
Водечкиот британски астролог Јасмин Боланд тврди дека денеска, на 21 декември, почнува нова ера која ќе трае следните 200 години. Според него,...