таг: Блажев

ФОТО: Панчо од ДНК ги откри новогодишните желби на неговите деца

0
Музичарот Владимир Блажев во јавноста познат како Панчо од групата ДНК, вчера, на својот Фејсбук профил објави две емотивни фотографии со кои...