таг: благотворни

Знаеме дека цитронот е здрав и добро е да го јадеме,...

0
Без оглед колку благотворни дејства има цитронот, со него треба да бидете многу внимателни доколку пиете лекови, бидејќи оваа комбинација може да предизвика...