таг: благодарни

ПОУЧНА ПРИКАЗНА: Бидете им благодарни на родителите и почитувајте ги додека...

0
Бидете им благодарни на вашите родители. Без разлика како се однесуваат и колку пати ви го поставуваат истото прашање, секогаш обраќајте им се...