таг: Благица

Штипјанката Благица Зикова на ГАК роди четворка, три момчиња и едно...

0
Штипјанката Благица Зикова од Штип вчера на свет донесе три момчиња и едно девојче на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство – Скопје....

На ГАК се роди четворка, три момчиња и едно девојче

0
Штипјанката Благица Зикова од Штип вчера на свет донесе три момчиња и едно девојче на Универзитетската клиника за гинекологија и акушерство – Скопје....

Потребна е помош за Благица Стамкова која донираше бубрег за својот...

0
Синот на Благица Стамкова, Илија на социјалните мрежи упати апел за помош на неговата мајка која пред 9 години му донираше бубрег и...