таг: била на

Ќерката на славниот готвач Гордон Ремзи 3 месеци престојувала во болница...

0
Холи била на колеџ кога доживеала напади и развила сериозни психолошки проблеми… Ќерката на славниот готвач Гордон Ремзи, Холи (21), откри дека поминала 3...