таг: Бејзболтопче

Бејзбол-топче потпишано од Зеленски ставено на наддавање

0
Бејзбол-топче потпишано со црно пенкало од украинскиот претседател Володимир Зеленски во 2019 година, е ставено на аукција заради собирање пари за земјата разурната...