таг: белина

Анета Николова, доктор по ветеринарна медицина: Зимата и нашите миленичиња

0
Снег, сонце, чиста белина, убавина мир… наспроти дождови, влажен снег, кал, вирови, магла, студенило, смог, подмрзнати улици, мунус 20 степени…Тоа се двете лица...