таг: бевме

Си Џинпинг: Шокиран сум!

0
„Бевме шокирани кога дознавме за несреќата на „China Istern MU5735“, рече Си, повикувајќи на „максимални...

Петличковски: Човек да избере да прележи корона наместо да се вакцинира...

0
Сите бевме затекнати од пандемијата. Се трудевме да се органзииравме. Секако можеше и подобро. Можевме да имаме 2000 жртви помалку ако сите бевме...

Д-р Беќаровски: Зошто Македонците умираат почесто од ковид-19 и како тоа...

0
Сите бевме шокирани од високата смртност и релативно пониската возраст на починатите во Македонија во однос на голем број други држави.Голем дел од...

Пред да почине, пушти две солзи – една за нероденото дете,...

0
„Ние бевме две срца, а иста душа. Таа беше мојата кротка убавица, на која можев да се потпрам за сѐ. Мојата хероина,...