таг: Басманскиот

Басманскиот суд во Москва издаде налог за апсење на Јулија Навална...

0
Басманскиот Окружен суд во Москва денеска издаде налог за апсење во отсуство на Јулија Навални, вдовицата на починатиот рускиот опозициски лидер Алексеј Навални,...