таг: балканската

 „Македонисимо“ на Трпчески и пријателите изведен во бугарската престолнина

0
По балканската премиера на оркестарската верзија, квинтетот „Македонисимо“ на Симон Трпчески и пријателите вчера одржа концерт во  салата „Бугарија“ во бугарската...