таг: Бакев

Успешна Македонка во Австрија: Илина Бакев, менаџерка на претставништвото на компанијата...

0
Илина Бакев е менаџер на претставништвото на компанијата „Мамас“ („Mama’s“) во Австрија. Експерт по маркетинг, мајка на две девојчиња, сопруга и маратонец по...