таг: бавчите

Се отворија терасите на кафулињата и рестораните, ќе работат до 20...

0
Летните тераси и бавчите на угостителските објекти по три недели повторно отворени за гости. Најголемиот дел од угостителите ги отворија локалите, останатите кои...