таг: Афричката

Вести

0
Жеден Лавот шетал низ Афричката савана и здогледал мало езерце и среќен се наведнал да се напие. Од среќа му се кренал опашот.Покрај...

Виц на денот: Вести

0
Жеден Лавот шетал низ Афричката савана и здогледал мало езерце и среќен се наведнал да се напие. Од среќа му се кренал опашот.Покрај...