таг: афористичарот

Афористичарот Васил Толевски се бори со подмолниот Ковид-19

0
И афористичарот Васил Толевски е еден во низата македонски граѓани кој се бори со подмолниот Ковид-19. Тој е хоспитализиран во вторникот и е...