таг: аспект

Доделена Нобеловата награда за физика, еве во чии раце отиде

0
Научниците Ален Аспект, Џон Клаузер и Антон Цајлингер ја добија Нобеловата награда за физика за...

Јотова: Сакаме гаранции за правата на македонските Бугари

0
Главен аспект на бугарската и европската надворешна политика е проширувањето на Европската унија, а особено европската перспектива на Република Северна Македонија...

Д-р Мехмедовиќ: Индиската мутација предизвикува гангрена и губење на слухот

0
Гледано од клинички аспект, според првичните анализи кои ги добиваме од Индија и од Велика Британија, делта варијантата, односно индискиот сој на...