таг: амбасадори“

Полската проевропска влада отповикува 50 амбасадори назначени од претходната, десничарска влада

0
Новата влада на Полска објави одлука за повлекување 50 амбасадори назначени од претходната, десничарска влада, пренесува МИА. Како што соопшти...

Перо Антиќ, Кире Лазаров и Игор Стефановски Иџе, бренд амбасадори на...

0
На прес-конференција, Видеолотарија Касинос Австрија ги претстави своите амбасадори за оваа година, со кои ја продолжува својата пракса да го поддржува спортот и...

Ердоган се откажа од протерување на 10 западни амбасадори

0
Западните амбасадори во Турција се „повлекоа“ и ќе бидат „повнимателни во иднина“, изјави турскиот претседател...

Советот на амбасадори ја поддржува Извршната наредба на Бајден

0
Здружението за меѓународна политика „Советот на амбасадори“ во целост ја поддржува констатацијата изнесена во Извршната наредба на...