таг: Аматерски

ВИДЕО: Рибари уловиле џиновска ража од 4 метри и тешка 180...

0
Аматерски риболовци уловиле џиновска ража долга 4 метри и тешка 180 килограми во реката Меконг. Ражата била вратена во водата откако била...