По мегауспешниот хит во кој зборуваше за бившиот и неговото изневерување, Шакира подготвува нова песна за Пике која ќе ја објави на важен датум, пишува Marca.

Песната во која пејачката се нафрли на бившиот собори рекорди, а сега се впушта во нова кампања за која одбрала посебен датум.

Роденденска песна

Шакира треба да ја објави новата песна следниот четврток, на 2 февруари, на нивниот роденден.

Поранешната двојка, всушност, го слави роденденот на истиот ден, што е совршена можност да издаде нов хит и уште еден „подарок“ на бившата која ја изневеруваше со сегашната девојка Клара Чиа Марта.

Соработка со колумбиската пејачка

Новата песна е создадена во соработка со колумбиската пејачка Карол Џи, со која Шакира работеше напорно. Тие го снимија видеото за само два дена, а работеа по 15 часа на ден, според новинарите на подкастот Mammarazzis.

Инаку, Карол Џи на еден натпревар во НБА се појави во маица на која беше испишан текстот на новата песна на Шакира во знак на поддршка за пејачката во драмата меѓу неа и нејзиниот поранешен, а референците за Пике во новата песна наводно ќе биде малку посуптилна од оние во претходната.