реклама

А оваа година ќе им донесе повеќе среќа во љубовта на некои хороскопски знаци. Многу парови ќе одлучат да направат значаен чекор во врската, а ѕвездите се особено поволни за одредени хороскопски знаци. Во продолжение ви претставуваме кои би можеле да се свршат до крајот на годината.

бик

реклама

Овој земјен знак сака стабилност и сигурност во врската, па доколку е во врска некое време, можеби е склон да запроси. Исто така, Биковите се познати по својата одлучност и тврдоглавост, па нема да се откажат од својата цел.

Рак

реклама

Романтичните Ракови оваа година имаат шанса да се свршат. Тие се многу емотивни и се поврзуваат со партнерот на длабоко ниво, што може да ги мотивира да направат чекор напред во нивната врска.

Девица

реклама

Прецизни и организирани Девици однапред и детално го планираат својот предлог. Доколку се чувствуваат сигурни и среќни во својата врска, одлуката за свршување можат да ја донесат како логичен чекор во врската.

Вага

На урамнотежените и праведни Ваги им треба долго време да се одлучат за предлог, но кога ќе се чувствуваат сигурно и среќно во својата врска, можат да се решат на тој чекор.

Стрелец

Авантуристичките и слободоумни Стрелци ќе се свршат само ако се чувствуваат среќни и стабилни во нивната врска. Тие се познати по својата храброст и подготвеност да преземаат ризици, па затоа нема да се двоумат во својата одлука.

реклама