Ние сме во ПРАВИЛОТО на Скорпијата, знак познат по тоа што не препушта ништо на случајноста. Овој период е фокусиран на донесување внимателно разгледани одлуки, особено кога станува збор за емоционално изразување. Со оглед на тоа што суштината на природата на Скорпијата е потребата да се заштити себеси, и останатите знаци овој месец повеќе ќе гледаат на сопствените интереси.

Владеењето на Шкорпија може да создаде потешкотии во однос на интимноста. Бидејќи некои знаци по природа се слободоумни, карактеристиките на мистериозната и внимателна Шкорпија ќе се судрат со нивните вродени квалитети. Поради сето ова, ноември 2022 година ќе биде најлошиот месец за овие три хороскопски знаци:

Лав

Поминувањето на Сонцето низ вашата четврта куќа ќе ве натера да ја преиспитате природата на блиските односи, особено со домашните и членовите на семејството. Ќе треба да размислите за улогата што ја играте во животите на другите и дали сте премногу вклучени или недоволно. Ако стравот од емоционална ранливост ве спречува да се поврзете со другите, планетарните влијанија во ноември ве поттикнуваат да се соочите со тие чувства.

Близнаци

Сонцето ќе се движи низ вашата шеста куќа на работата и здравјето, охрабрувајќи ве да ги земете предвид вашите секојдневни ритуали и навики. Ова е област од вашиот живот каде што обично покажувате голема контрола, но можеби е време да направите некои прилагодувања. Ако не сте задоволни со начинот на кој ги поминувате деновите, не плашете се да ја прекинете рутината. Нема да биде лесно, но промената ќе ви помогне да станете попродуктивни.

Стрелец

Обрнете внимание на вашето ментално здравје. Ако сте забележале тенденција кон штетно однесување, размислете како можете да ја промените. Не плашете се да се одморите од социјалните мрежи или да прескокнете некое дружење со пријателите. Мора да се одморите во секоја смисла на зборот. Кога вашето владеење ќе започне на 22, ќе се чувствувате многу подобро и ќе бидете подготвени за нови победи и пријателства.