ВЛЕГОВМЕ во нова недела, која за некои ќе донесе грст забава и возбуда, а за други тешкотии и заморни околности. Некои луѓе ќе се чувствуваат како да не можат да здивнат и често ќе бидат нерасположени. Дознајте кои хороскопски знаци ќе имаат најтешко време оваа недела.

Близнаци

Близнаците ќе бидат напнати, немирни и краткотрајни, па често ќе влегуваат во кавги. Односите со властите ќе бидат особено чувствителни. Ќе им пречат наметнатите правила, па отворено ќе им се спротивстават на своите шефови, професори или родители. Викендот им носи помало олеснување. Ќе забележат дека веќе не се толку напнати, а многумина ќе добијат шанса да ги измазнуваат нарушените односи со околината.

Рак

Очекуваат зголемување на дневните и деловните обврски, што ќе им биде доста тешко поради намалената енергија. Ќе одолговлекуваат, ќе пропуштат рокови и ќе измислуваат лажни изговори за да се извлечат од некои задачи или договори. На емотивен план доаѓа до зголемување на напнатоста. Ќе чувствуваат дека даваат се од себе во врската и не добиваат ист третман за возврат.

Вага

Вагите ќе почувствуваат пад на концентрацијата и заситеност со обврски. Сè ќе им биде тешко и заморно, особено задачите кои бараат многу внимание. Тие повеќе би сакале да поминуваат време во забава со пријателите, но зголемувањето на семејните и домашните обврски нема да им остави доволно време за слободно време. За паровите викендот носи љубовни расправии.