Во интервју за „Радио Раи“, извршниот директор на Интер, Џузепе Марота, зборуваше и за продолжување на договорот со Един Џеко.

Advertisements

„Мислам дека не може да заврши како Перишиќ, тој покажа дека сака да остане со нас и го заслужува продолжувањето на договорот, со оглед на тоа дека е голем професионалец и многу поврзан со клубот. Има инстинкт за гол и тоа треба да се земе предвид. Во вистински момент ќе неме контакти за продолжувањето на договорот. Тоа е наша желба, но треба да биде и на играчот“, изјави Марота.

Прикажи повеќе