реклама

Пред 100 години, господин се сметаше за човек кој има висока социјална положба и богатство. Денес тоа веќе не е значаен дел од дефиницијата за господин. Не го прават парите, туку префинетоста и карактерот. Овие хороскопски знаци се познати како вистински господа.

Бик

реклама

Биковите се познати по својата сензуалност и препознатлив стил, но се и многу цврсти во своите мислења. Како господа, Биковите се познати по својата чесност и одговорност. Тие се многу трпеливи и секогаш се трудат да бидат љубезни со другите, дури и кога сите други околу нив можеби не се согласуваат со нивните ставови.

Вага

реклама

Вагите се познати по својата пријателска и социјална природа. Тие се многу чувствителни на потребите на другите и секогаш се подготвени да помогнат. Како господа, Вагите се познати по нивната добрина и желба да направат другите да се чувствуваат удобно и задоволно. Тие се исто така многу тактични и вешти во решавање на конфликти.

Риба

реклама

Рибите се познати по нивната емпатија и сочувство кон другите. Како господа, Рибите се познати по својата дарежливост и подготвеност да им помогнат на другите на кои им е потребна. Тие се многу интуитивни и обично знаат како другите се чувствуваат и што им треба без да мора да го кажат тоа гласно.

Лав

Лавовите се познати по својата храброст и самодоверба. Како господа, Лавовите се познати по својата дарежливост и желба да им го дадат најдоброто на другите. Тие се многу галантни и се подготвени да го искористат своето влијание и сила за да им помогнат на другите да ги постигнат своите цели.

реклама