Мачка и работа од дома? Многу тешко.

Фотографијата која се појави на социјалните мрежи насмеа многу сопственици на мачки, кои брзо се препознаа во сцената во која маж го моли својот миленик да го пушти да седне на работното столче за да може барем малку да работи.

Иако мачката е немилосрдна…