Компанијата Сетек, која е меѓу лидерите во трговијата со техничка роба во земјава, отвори нов продажен центар. Во „Сетек Премиум“ лоциран во населбата Аеродром, граѓаните ќе можат да ги пронајдат најновите светски трендови во технологијата, бела техника, апарати за домаќинство и многу други производи. Поради отворањето на новиот салон, се нудат и попусти за некои производи дури до 50%, како и можност за плаќање на рати. „Сетек“ постои на пазарот од 1993 година.

– Advertisement –

Прикажи повеќе