Пејачот и славниот музичар Ѓорѓе Балашевиќ почина денеска на 67 години како последица од коронавирусот. Пред три дена тој беше примен на инфективната клиника во Нови сад, но состојбата нагло му се влошила. Напорните на лекарите да го спасат не успеале. Балашевиќ имаше хронични проблеми.

– Advertisement –

Прикажи повеќе