Лепа Брена и нејзиниот сопруг Боба Живојиновиќ се познати по тоа што многу сакаат да патуваат. Во текот на 2020 година, и покрај тоа што беснееше пандемијата на коронавирусот, тоа не ги спречи да прошетаат скоро една половина од светот. И во новата година продолжуваат со исто темпо.

Брена и Боба традиционално божиќните празници ги поминуваат далеку од својот дом.
Оваа година решија да отпатуваат дури на Малдивите, од каде пејачката објави фотографија и покажа во какви убавини уживаат.

Instagram
Instagram