реклама

РАЗОЧАРУВАЊЕТО е нешто за кое учиме уште од најрана возраст: чувството на разочарување, на погрешно разбран или изневерување, на прекршени ветувања, на соништа кои не се остваруваат, па дури и на разочарување од самите себе. Еве кои се знаците дека астрологијата предвидува разочарување следната недела.

бик

реклама

Во наредната недела, Биковите може да се чувствуваат разочарани поради нивните финансиски (не)можности. Можно е да се соочат со некои неочекувани трошоци кои ќе им ги нарушат плановите и ќе ги изложат на финансиски ризик. Важно е Бикот да остане смирен и рационален и да не носи избрзани одлуки.

Лав

реклама

Лавовите се многу самоуверени и горди по природа, па може да се разочараат ако се соочат со критики или неуспех. Во наредната недела може да се соочат со некои непријатни ситуации кои ќе ги поттикнат на саморефлексија. Важно е да се фокусираат на нивните силни страни и да не дозволат неуспехот да ги обесхрабри.

Стрелец

реклама

Стрелците по природа се оптимисти и авантуристи, па би можеле да бидат разочарани доколку нивните очекувања не се исполнат. Во наредната недела може да се соочат со некои пречки кои ќе ги спречат да ги постигнат целите. Важно е Стрелците да останат позитивни и флексибилни и да ги приспособат своите планови на новонастанатата ситуација.

реклама