Лидерката на Либерално демократската партија, Моника Зајкова вечерва во дебатниот магазин „Click Plus“ на ТВ21 истакна дека немаат повеќе време за губење.

Според неа, секојдневно се иселуваат луѓе од државава во просперитетни европски држави.