Кантавторката Тејлор Свифт објави нова љубовна песна наречена „Mr. Perfectly Fine“, дел од нејзиниот албум „Fearless“, кој ќе биде реобјавен наскоро.

Песната е класична поп – кантри песна од Тејлор Свифт. Песната е создаден пред многу години поточно Тејлор ја напишала кога имала 16 – 18 години.

Претходно, најавувајќи го повторното издавање на нејзиниот стар албум, таа ја објави и песната „You All Over Me“.