Новинарот и поддржувач на ВМРО-ДПМНЕ, Миленко Неделковски со остар тон ја осуди изјавата на Христијан Мицкоски дека Ванчо Михајлов е дел од континуитетот на ВМРО-ДПМНЕ.

„Ја гледав изјавата, ги читам текстовите и насловите, страв да те фати велам ај забегал човекот, отиде Мицкоски. Мицкоски се поистоветува со Ванчо Михајлов кој бил фашист, па до каде стигнавме? Без малку Мицкоски и Михајлов се исти“ вели Неделковски.

Видеото може да го погледнете на следниот ЛИНК