НЕКОИ луѓе лесно ги кажуваат своите мислења и ги споделуваат своите проблеми со другите, додека некои секогаш молчат и се преправаат дека се е во ред. Ако мислите дека таквите луѓе се љубезни и добронамерни, се лажете. Можеби изгледаат настрана и мирни, но под меката маска стојат мајстори за манипулација. Дознајте кои хороскопски знаци молчат, но крајно опасни.

Бик

Биковите се бескомпромисни и никогаш нема да им дозволат на другите да знаат што се случува во нивната глава. Ако ги повредите, нема лесно да го преболат тоа. Тие никогаш не зборуваат за она што им пречи, но тоа не значи дека немаат зли планови за одмазда во нивните глави. Пазете се од нив бидејќи можеби изгледаат смирено, но кога ќе ги налутите, ќе го знаете нивниот гнев.

Рак

Обрнете посебно внимание на тоа како се однесувате со Раковите, бидејќи апсолутно се може да го повреди нивното нежно срце. Иако се емотивно интелигентни, нема да имаат мир доколку ги повредите. Тие можат да запомнат нешто и да држат лутина со години, а ќе ви се одмаздат кога најмалку очекувате.

Девици

Девиците не поднесуваат критики и лесно се навредуваат, но не се тип на луѓе кои сакаат несогласувањата да ги решаваат преку разговор. Тие претпочитаат да молчат, а незадоволството што се акумулира во нив ги поттикнува да смислат пеколна одмазда на оној што ги повредил. Цело време љубезно ќе се смешка, па другата страна нема да има поим што ја чека.