реклама

СИТЕ хороскопски знаци имаат уникатни особини и карактеристики, па тешко е да се каже дека само одредени знаци сакаат драма. Сепак, според астролошките карактеристики, некои знаци се повеќе склони кон драматични ситуации и емоционални изрази од другите. Лавовите, Скорпиите, Рибите и Вагите се познати по нивната склоност да драматизираат.

Лавовите имаат тенденција да бараат внимание. Сакаат да бидат во центарот на вниманието и често се истакнуваат со стилот, харизмата и самодовербата. Кога се чувствуваат запоставени, можат да станат многу драматични. Тие се надеваат дека ќе го привлечат вниманието на другите кон себе.

реклама

Скорпиите се многу страсни и емотивни, поради што, кога се повредени, можат да станат многу драматични и навистина интензивно да реагираат. Тие, исто така, имаат тенденција да ги задржуваат своите емоции, но кога ќе експлодираат, подобро е да останете настрана од нивниот пат бидејќи што и да чувствуваат ќе излезе ненадејно и на многу емотивен начин.

Рибите се еден од најчувствителните хороскопски знаци. Поради ова, тие имаат тенденција да бидат многу драматични во врските и ситуациите што ги засегаат нивните чувства.

реклама

Вагите се генерално избалансирани и имаат тенденција да одржуваат мир и хармонија во нивните односи. Меѓутоа, кога ќе се најдат среде конфликт, се чувствуваат крајно непријатно и можат да станат многу драматични.

реклама